Op de foto's zie je hoe onze Pettefletters zich inleefden in het leven in de middeleeuwen. Ook bij hen dansten prinsen en prinsessen in ons prachtig kasteel. 

De dollies

In een bruisende hoek van de balzaal stonden Prinses Kaatje en Ridder Viktor klaar voor een dansduel vol speelse danspasjes. Met gekke moves en heugelijke sprongen veranderden ze de dansvloer in een middeleeuws spektakel, waarbij ze elkaar constant in lachen deden uitbarsten. Ondanks de hilariteit straalde hun dans een onmiskenbare charme uit, een vrolijke herinnering aan de schoonheid van spontaniteit en vriendschap. En zo dansten ze voort, een bron van vreugde en vertier voor iedereen om hen heen. 

De Stampers

Welkom op het betoverende bal van Kasteel Kajee, waar prinsen en prinsessen samen dansen op de betoverende klanken van Kulderzipken. Met kleurrijke linten in de hand bewegen ze gracieus over de dansvloer, als ware leden van de koninklijke adel.  

Laat je meevoeren in de magie van dit bijzondere moment, waar dromen werkelijkheid worden en geluk en liefde samensmelten in een betoverend schouwspel. Verlies jezelf in de elegantie en schoonheid van de dans, terwijl de prinsen en prinsessen elkaar betoveren met hun gracieuze bewegingen en stralende glimlach. 

Optreden Petteflet