Vandaag was het een prachtige dag op alle gebieden. De weergoden waren ons vandaag NOG beter gezind en we kregen een hele dag zon op onze snoet. 

Juf Nancy kwam op bezoek en ging een hele dag mee op pad. We hadden een sportdag voor de boeg. We stapten naar The Outsiders Coast waar we een ‘game’ speelden: Island Trophy. In verschillende teams moesten we bepaalde opdrachten volbrengen: klimmen, een oriëntatieloop, een parcours op tijd en ook vlottenbouw. Ja…er zijn best wel wat kindjes nat geworden! En juf Nathalie verloor zelfs een weddenschap. Er werden records verbroken. Het zonnetje deed zijn werk. We zagen staaltjes teamwerk tijdens de proeven. 
Hier verbleven we tot ongeveer 16u en dan vertrokken we weer naar De Barkentijn. Het weertje was TE heerlijk om niet te genieten van het strand.
Om 18u gingen de uitgehongerde kinderen (HOE DAN? Want geloof mij, die eten hier enorm veel) aan tafel. Op het menu: vissticks met spinaziepuree. Bordjes leeg, maagjes gevuld en hop, we gingen weer terug naar het strand. Er is daar namelijk een hele hoge zandberg… guess what? Ik denk dat jullie vrijdag nog wel wat zand mee gaan krijgen in de schoenen ;-)  Ook werden er weer strandbloemen geknutseld met de kinderen van L5 en L6 die graag nog mee wilden doen. Ondertussen is het al routine: douchen en beddeke in!

HOP NAAR DAG 4 ! 

Liefs vanuit Nieuwpoort! 

 

De foto's worden elke dag aangevuld in de gekende fotogalerijenn, met de ondertussen hopelijk ook bekende wachtwoorden ;):

Foto's vijfde leerjaar

Foto's zesde leerjaar

Img 6265 X2